Unconventional Italy

Our language assistant in the Italian Department, will tell us about different aspects of her country, which tourist don’t probably see when visiting Italy.

Dona sang

El proper 26 de febrer, de 17 a 20 h, l’escola se solidaritza amb el Banc de Sang i Teixits per donar sang. De 17 a 20 h a la sala d’actes hi haurà una unitat mòbil del Banc de Sang rebent a tothom qui vulgui col·laborar. Enguany no cal fer cap reserva prèvia. Gràcies per la teva col·laboració!

XV Jornada informativa de cursos i estades a l’estranger

Agraïm la col·laboració als 5 centres que han participat en la XV Jornada informativa de cursos i estades a l’estranger. Per aquells que ahir no vau poder venir i parlar amb ells, us deixem l’enllaç al seu espai web: EF – EDUCATION FIRST ESL – IDIOMES A L’ESTRANGER HES IDIOMAS IDEE MOBILITAT INTERNACIONAL INTER-ESTADES

IV Concurs de relats

A l’EOI de Lleida volem promoure la creació literària. És per això que et proposem aquest concurs de relats. Llegeix bé les bases del concurs i anima’t a participar-hi. S’atorgaran 2 premis de 200 € cadascun: Tens temps fins al dia 4 de març de 2024 per presentar el teu relat. Més informació:

Cursos especials del 2n quadrimestre

Si necessites una certificació oficial d’anglès i vols fer l’examen de C1, l’EOI de Lleida t’ofereix un curs que t’ajudarà a familiaritzar-te amb aquesta prova. Get ready for C1 English Exam. Curs de 20 hores Dimarts, de 18 a 20 h Inici: 27 de febrer. (Avancem una setmana la data prevista, perquè el dia 5 la professora no pot fer …

Tresòr naturau: ua uelhada ara Val d’Aran

Des de les èpiques aventures de la muntanya fins la serenitat de les valls, la Vall d’Aran té algun atractiu per tots els amants de la natura i la cultura. No et perdis aquesta oportunitat de submergir-te en l’essència d’aquest bonic racó dels Pirineus. Del 19 al 29 de febrer al vestíbul de l’escola. La inauguració tindrà lloc dilluns, 19 …

Séance ciné

On retourne au ciné, jeudi 22 février à 21h30, pour voir Divertimento. “Être chef, c’est pas un métier de femme”… Vous croyez vraiment?

Escapade à Bordeaux

Le département de français organise une échappée belle à Bordeaux pour découvrir la ville et sa gastronomie. Au programme: la cité du vin, repas gastronomique, visite guidée… Ce sera du 3 au 5 mai, vous venez?