Borses de viatge

per a la realització d'estades a l'estranger

L’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida convoca 3 borses de viatge per a la realització d’estades a l’estranger adreçades a tot l’alumnat oficial de l’escola.

Els objectius d’aquestes borses són, d’una banda, potenciar l’aprenentatge de llengües i facilitar la formació de l’alumne/a relacionada amb les llengües, i de l’altra, compartir les experiències de l’estada amb la comunitat educativa del centre mitjançant aportacions a un blog.

Aquestes 3 borses mantenen els noms dels anteriors Premis EOI de Lleida i estan valorades en 700€ cadascuna.

Els terminis de presentació de les sol·licituds són del 23 de novembre de 2018 fins al 15 de març de 2019, fins a les 12h.

Podeu descarregar-vos les bases i la sol·licitud o demanar-les a consergeria.

Si heu preparat dos possibles fulls de ruta, podeu presentar tots dos.

Més info

Borsa Jaume Magre Curs 2017-18

Borsa Tom Sharpe Curs 2017-18

Borsa Sebastià Serrano Curs 2017-18


Aquest és l’Adrià Tersa, guanyador de la Borsa de viatge Jaume Magre. L'Adrià  farà una estada de 14 dies a San Francisco i aquest és el seu projecte: “Spanglish & Chinglish”.

A través d'aquest projecte també vol potenciar:

-L'amistat per correspondència.

-Alternatives al turisme de masses.

No us podeu perdre la secció del seu blog on hi anirà penjant fotos i comentaris del viatge i on podreu fer-li arribar les vostres opinions.


Image

Us presentem a la Judit Guiu, guanyadora de la Borsa de viatge Tom Sharpe. La Judit seguirà una ruta amb InterRail per diferents ciutats europees. Sortirà de Barcelona i visitarà París, Berlin, Praga, Budapest, Ljubljana i Berna.

A través del seu blog descobrirem si són certs els típics esterotips dels que sempre hem sentit tant a parlar. També descobrirem racons amb encant de tots aquests llocs.

La Judit ens vol demostrar que també es pot viatjar d'una manera econòmica, apropant-se a la gent del país i estalviant diners.


Image

El Jordi Tomàs, és el guanyador de la Borsa de viatge Sebastià Serrano. El Jordi farà la seva estada a Namíbia, on a part de practicar l'anglès, vol descobrir un país ple d'encant però molt desconegut per a ell i viure cent per cent aquesta aventura.

També vol aprofitar la seva estada per col·laborar amb una ONG local que ajuda al desenvolupament de nens desfavorits. És per això que amb la col·laboració de l'EOI ja hem organitzat una recollida de material escolar que ell mateix farà arribar a l'associació Mammadù, de Namíbia.


Image