Alumnes


Consulta de notes, faltes assistència i matrícula on-line

Centrosnet

CENTROSNET: Consulteu les vostres faltes d’assistència, notes (tots el cursos) i feu la matrícula on-line per al proper curs (tots el cursos excepte C2.1 d’anglès)

NOTES CURS 2022-23 

Consulteu les notes a partir del dia 26 de juny a l'aplicatiu que us correspongui.

La primera vegada que accediu a l’aplicatiu us haureu de generar una contrasenya personal

Seguiu les instruccions que trobareu a la pantalla inicial i confirmeu la contrasenya al vostre correu electrònic personal.

A partir d’aquest moment haureu d’accedir a l’aplicatiu fent servir el vostre nom USUARI (data de naixement), CONTRASENYA (DNI sense lletra o passaport) i la vostra CONTRASENYA PERSONAL

(NOTA: Si ja us vau generar una contrasenya personal en cursos anteriors no us la cal tornar a generar. Si l’heu oblidat, feu clic a “Recupereu contrasenya”)

RECORDEU: Necessitareu aquesta contrasenya personal per a consultar les vostres notes en cursos posteriors, el vostre expedient acadèmic i per a matricular-vos al proper curs

Accediu a l'aplicatiu que us correspon:

Carnet biblioteca

El carnet inclou un codi de barres i una fotografia de l’alumne/a. Aquest carnet és necessari per a accedir a la biblioteca de l’escola, consultar i agafar en préstec documents del seu fons.

Tots aquells carnets tramitats en cursos escolars anteriors s'activaran automàticament des de la biblioteca. (Conserveu-lo per als propers cursos!)

Els nous alumnes i tots aquells que el curs anterior no vàreu sol·licitar el carnet de la biblioteca, podeu sol·licitar-lo a través d’aquest formulari i complint els seguents requisits:

Carnet EOI

Requisits per sol·licitar el carnet de la biblioteca: 

   1. Estar matriculat/da a l'EOI Lleida com a alumne/a oficial durant el curs 2021-2022.
   2. Omplir el formulari de sol·licitud.
   3. Adjuntar una foto a color mida carnet* dins del mateix formulari de sol·licitud, màxim 1Mb

   Quan el carnet estigui a punt rebreu un correu electrònic de confirmació de la biblioteca i el podreu recollir a consergeria. Els alumnes que van tramitar la sol·licitud el curs passat i no van recollir-lo poden passar per consergeria.

   En cas de perdre o malmetre el carnet, el duplicat anirà a càrrec de l’alumne/a que haurà d’abonar 2€ per sol·licitar-lo.

   * Si no disposeu de cap fotografia en format digital podreu escanejar-la a la biblioteca de l’escola.

   Obtenció del carnet

   Ompliu el formulari per sol·licitar el carnet.