Sessió informativa de les Borses de viatge 2019-20

L’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida atorga 3 Borses de viatge per a la realització d’estades a l’estranger adreçades a tot l’alumnat oficial de l’escola.

Els objectius d’aquestes borses són, d’una banda, potenciar l’aprenentatge de llengües i facilitar la formació de l’alumne/a relacionada amb les llengües, i de l’altra, compartir les experiències de l’estada amb la comunitat educativa del centre mitjançant aportacions a un blog.

Aquestes 3 Borses estan valorades en 700€ cadascuna.

Si voleu més informació, veniu a la sessió informativa que tindrà lloc, dijous, 21 de novembre a les 17.30h a la sala d’actes.

A més, després de la informació referent al procediment i dates dels terminis… les guanyadores de les Borses del curs passat presentaran els seus projectes.

A les 17.45 h tindrà lloc la presentació de la Laura Lascorz, guanyadora de la Borsa de viatge Tom Sharpe, que ens explicarà la seva experiència durant la seva estada pels països balcànics i parlarà del treball al seu blog: El món té nom de dona

Tot seguit, a les 18.15 h l’Àngela Gómez, guanyadora de la Borsa de viatge Sebastià Serrano  ens parlarà de la seva estada a Itàlia. Us animem a fer un cop d’ull al seu blog Itàlia vista, llegida i sentida . Us encantarà!

I per acabar, a les 18.45h, la Yolanda Chisaguano, guanyadora de la Borsa de viatge Jaume Magre,  ens explicarà la seva experiència per Europa i ens mostrarà el treball al seu blog: Descobrint el nord d’Europa i el seu art. .

No us ho podeu perdre!

Us esperem a tots a la Sala d’actes.

Comparteix