Presentació de les Borses guanyadores del curs passat

Ahir, 22 de novembre vam poder gaudir de la presentació de 2 de les presentacions dels guanyadors de les Borses de viatge del curs 2017-18.

L’Adrià Tersa, guanyador de la Borsa de viatge Jaume Magre, ens va parlar de la seva estada a San Francisco, de la importància que ha suposat tenir el suport de la seva Penfriend i del seu treball de recerca l’Spanglish i el Chinglish. Tota aquesta informació la trobareu en el seu blog: Discovering San Francisco.

Us recomanem que hi entreu. Us encantarà!

El Jordi Tomàs, guanyador de la Borsa de viatge Sebastià Serrano ens va parlar de la seva estada a Namíbia i la seva col·laboració amb una ONG local, Mammadu, que ajuda al desenvolupament de nens desfavorits. També vam poder veure imatges fantàstiques d’una Namíbia que ens van deixar a tots fascinats! I per acabar el Jordi ens va oferir una curiosa degustació al més estil namibià!
Us recomanem que entreu al seu blog: Namibia awaits.

Per motius de força major, la Judit Guiu, guanyadora de la Borsa Tom Sharpe, no va poder oferir-nos la seva presentació. Però buscarem una data i en breu us la farem saber.

Us volem agrair a tots la vostra implicació, la vostra energia i il·lusió i sobre tot toooota la feina feta! Ha estat una passada treballar amb vosaltres!!!

Comparteix