blog jordi tomas

Presentació de la Borsa Sebastià Serrano

jordi tomàs

Sempre he considerat que viatjar és la millor escola que hi ha a la vida.

Descobrir món implica conèixer noves cultures, relacionar-se amb altres i enforteix el creixement personal.

 

L’EOI de Lleida, amb la seva oferta anual de Borses de Viatge l’ha clavat de ple donant als alumnes l’oportunitat de sortir de les aules per aprendre idiomes de la forma més motivant.

Com a guardonat d’una Borsa de Viatge, vaig triar Namíbia. Una terra remota de gran extensió i una població molt reduïda que té l’anglès com a llegua oficial. Durant un mes he fet una verdadera immersió en aquest idioma. Però al mateix temps, la idiosincràsia de la seva gent, el cru paisatge desèrtic i l’hostilitat de la fauna salvatge m’han ensenyat aquelles altres coses que no s’aprenen a les classes, com és apreciar les enormes comoditats que gaudim aquí i que no sempre en som conscients.

Ha estat una experiència molt bonica i positiva, però de vegades he de reconèixer que un tant dura.

Així que companys i alumnes, desitjo que aquest blog us encoratgi a molts a sortir de les vostres zones de confort, deixeu anar la imaginació i presenteu les vostres propostes de viatge en la nova edició del 2019.

Si voleu saber més sobre la meva aventura i la d’altres companys que han gaudit d’una Borsa de Viatge al 2018 esteu tots convidats a la presentació que es farà el proper 22 de novembre a les 18.30h a la sala d’actes de l’EOI de Lleida. I us animo a entrar al meu blog Namibia awaits.

Jordi Tomàs

 

Comparteix