Presentació en anglès de la Borsa de viatge Tom Sharpe

Feia temps que una amiga i jo ens plantejàvem la idea de fer un viatge per Europa amb tren, i va ser la Borsa de Viatges de l’EOI de Lleida que ens va donar l’empenta per fer d’aquest somni un fet real.

juditVam comprar els bitllets de l’Interrail i vam emprendre el nostre recorregut per 7 ciutats europees durant tot el mes de juliol. Per a nosaltres aquest Interrail va ser molt més que un simple viatge, va ser una manera de compartir la nostra filosofia; viatjar tan sols amb el que portem a sobre, sense luxes, enriquir-se amb tot el que t’aporten les persones que et vas trobant durant el camí, endinsar-se en les diferents cultures de cada país i no quedar-se només amb la part superficial de les ciutats, sinó anar més enllà.

Vam descobrir una aplicació, anomenada Coachsurfing, que et permet contactar amb gent que acull viatgers a casa seva sense remuneració, tan sols a canvi d’un intercanvi cultural. I ens va semblar l’eina perfecta per dur a terme el nostre projecte.

Així, durant un mes, amb les motxilles a l’esquena i amb ganes de descobrir i conèixer-ho tot, vam allotjar-nos a les cases dels locals que ens oferien un lloc als seus sofàs. Els quals van fer del nostre viatge una experiència irreprensible, ja que a més de l’allotjament també ens oferien visites als llocs més inèdits de la ciutat, menjars típics i mil històries viscudes.

Totes aquestes vivències les vam reportar dia a dia al nostre blog We Rail Europe i també al nostre instagram@weraileurope, així que si voleu saber-ne més, feu-hi un cop d’ull.

Us animo a venir dimarts, 18 de desembre a les 10.45h, a la meva presentació on us explicaré la meva experiència.

 

Judit Guiu

 

Comparteix