Presentació de la Borsa de viatge Sebastià Serrano

Us convidem a la presentació de la Borsa de viatge Sebastià Serrano guanyadora del curs 2019-20, a càrrec de la Llúcia Banyeres.

La Llúcia ens parlarà de la seva estada pels voltants del llac Ijssel i les meravelles de la mobilitat sostenible. Els més de 32.000 km de carril bici dels Països Baixos permeten descobrir una gran diversitat de paisatges bucòlics. Una de les zones emblemàtiques és el llac Ijssel. La creació del llac més gran dels Països Baixos va canviar el mar feréstec amb una dolça zona habitable tot respectant la flora, la fauna i l’energia natural. Actualment, el dic està en un procés de renovació –possiblement finalitzat al 2022- i continua conservant la seva filosofia de respecte al medi ambient. Als Països Baixos és ben comú trobar zones habitades situades per sota del nivell del mar.

Parcs naturals, Patrimonis Mundials per la UNESCO, arquitectura, gastronomia i fins i tot una illa lliure de cotxes o l’alpinisme horitzontal són altres de les experiències a gaudir en aquest paratge.

Des de la seva visió de turisme actiu, la seva proposta ens ofereix unes vacances amb un respecte exquisit tant per la salut ambiental com per la salut personal.

Si teniu ganes d’escoltar la Llúcia i saber més sobre la convocatòria de les Borses de viatge de l’escola, us esperem dimecres, 1 de desembre a les 18.30 h.

A la sala d’actes

Aquí teniu el treball en el seu blog: Llac Ijssel en bicicleta

Comparteix