San Francisco

Presentació de la Borsa de viatge Jaume Magre

Adrià

Amb l’oportunitat de la Borsa de Viatges de l’EOI hem donat un sentit especial a l’experiència de descobrir San Francisco a través d’una amiga de correspondència i poder entendre com interactuen les llengües quan conviuen a nivell social; el que anomenen diglòssia i el fenomen de les llengües híbrides com l’Spanglish i el Chinglish. Ens obrim i experimentem una nova forma de viatjar molt enriquidora i no necessàriament més complicada; viatjar per coneixements gràcies a la voluntat de cercar; cercar coneixements; cercar vivències, cercar persones i testimonis.

No és un més a més; no és una càrrega. És una motivació per anar una mica més enllà en totes les situacions del viatge. És una excusa que et permetrà intensificar l’experiència, aprendre dels detalls més recòndits i reportar-lo per a la prosperitat. I com no, el benefici no només és personal, sinó col·lectiu, podent doncs difondre-ho als més curiosos.

També vaig reportar en certs casos curiositats que vaig trobar fascinants, i juntament amb el meu compte d’Instagram @justgo_adria, la Borsa de Viatge Jaume Magre va ser el primer pas a animar-me a emprendre un blog de viatges que ha perdurat fins l’actualitat.

Donant un cop d’ull al web, veureu que més que una ajuda, és una oportunitat; una empenta que us obrirà moltíssimes portes. Tots nosaltres esperem amb moltes ganes la vostra participació en el pròxim concurs i us animem a venir dijous, 22 de novembre a les 18h, a la meva presentació on us explicaré la meva experiència.

Adrià Tersa

 

Comparteix