Comença l’aventura de la Laura Lascorz, guanyadora de la Borsa de viatge Tom Sharpe

Ei! Aquest dissabte 29 de juny he arrencat amb aquest viatge que de ben segur em farà viure experiències inoblidables i conèixer gent magnífica d’una zona d’Europa carregada d’història, els Balcans. En tinc moltíssimes ganes i alhora estic nerviosa. Amb tot el respecte del món, me’n vaig a escoltar tot allò que a les dones balcàniques els vingui de gust explicar i a fer-ne d’altaveu.

M’agradaria agrair de tot cor a l’EOI de Lleida que m’hagi donat l’oportunitat de fer realitat aquest projecte i espero que a través del blog en pugui gaudir molta més gent, no només jo. A més, m’encantaria que servís perquè més alumnes s’animin a presentar-se; és una gran oportunitat per practicar llengües, conèixer altres cultures, eixamplar mires i ampliar horitzons.   

Aquí teniu el meu blog on em podreu anar seguint: el món té nom de dona

Please select a menu in the block settings to the right

Laura Lascorz

Comparteix