Borsa de viatge Jaume Magre

La Yolanda Chisaguano, guanyadora de la Borsa de viatge Jaume Magre 2019, ha començat aquest cap de setmana el seu viatge pel nord d’Europa. En el seu projecte treballarà el fantàstic món de les imatges. Us animem a seguir-la en el seu blog: Descobrint el nord d’Europa i el seu art.

Com ella diu, aquest és un projecte de creixement intel·lectual tant lingüístic com artístic. El seu objectiu és poder crear un llibre d’artista en anglès, on podrà reflectir quina és l’opinió dels habitants locals sobre la gent que es dedica a l’àmbit artístic. Per aconseguir-ho, durant la seva estada, s’allotjarà amb habitants locals, mitjançant Couchsurfing o Airbnb. A més a més, en el llibre d’artista també inclourà il·lustracions de la gent que vagi contactant i algunes il·lustracions i fotografies seves, acompanyades d’un text connotatiu.

La Yolanda ens ha passat aquesta cita que s’adiu molt amb els seus projectes.

“Solia sentir-me avergonyit perquè només era un escriptor de còmics, mentre que altres persones estaven construint ponts o exercint carreres mèdiques. I llavors vaig començar a adonar-me: l’entreteniment és una de les coses més importants de la vida de les persones. Sense ella ens enfonsaríem. Sento que si sou capaç d’entretenir la gent, esteu fent una cosa bona “.

Stan Lee

Comparteix