borses de viatge 18-19

Sessió informativa de les Borses de viatge 2018-19

L’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida atorga 3 Borses de viatge per a la realització d’estades a l’estranger adreçades a tot l’alumnat oficial de l’escola.

Els objectius d’aquestes borses són, d’una banda, potenciar l’aprenentatge de llengües i facilitar la formació de l’alumne/a relacionada amb les llengües, i de l’altra, compartir les experiències de l’estada amb la comunitat educativa del centre mitjançant aportacions a un blog.

Aquestes 3 Borses mantenen els noms dels anteriors Premis EOI de Lleida i estan valorades en 700€ cadascuna.

Si voleu més informació, veniu a la sessió informativa que tindrà lloc, dijous, 22 de novembre a les 17.30h a la sala d’actes.

A més, després de la informació referent al procediment i dates dels terminis… els guanyadors de les Borses del curs passat presentaran els seus projectes.

A les 18 h tindrà lloc la presentació de l’Adrià Tersa, guanyador de la Borsa de viatge Jaume Magre, que ens explicarà la seva experiència durant la seva estada a San Francisco i parlarà del treball al seu blog: Discovering San Francisco.

Tot seguit, a les 18.30 h el Jordi Tomàs, guanyador de la Borsa de viatge Sebastià Serrano  ens parlarà de la seva estada a Namíbia. Us animem a fer un cop d’ull al seu blog Namibia awaits. Us encantarà!

I per acabar, a les 19h, la Judit Guiu, guanyadora de la Borsa de viatge Tom Sharpe,  ens explicarà la seva experiència per Europa  amb Interrail i ens mostrarà el treball al seu blog: We rail Europe.

No us ho podeu perdre!

Us esperem a tots a la Sala d’actes.

Comparteix