10è aniversari del CPD a Balaguer

Aquest curs el nostre Centre Públic Delegat a Balaguer ja fa 10 anys! És per això que aquest passat 14 d’abril vam voler celebrar-ho amb els protagonistes d’aquesta aventura, els alumnes i professorat que hi treballa enguany i altres companys que hi havien treballat durant aquests 10 anys. També van compartir la tarda amb nosaltres, l’alcalde de Balaguer, el senyor, Jordi Ignasi Vidal, el director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, el senyor Carles Vega i el nostre inspector, el senyor Josep Serentill.

Va ser un acte senzill i molt emotiu on la nostra convidada, la balaguerina Mireia Borrell Porta, especialista i doctora en economia i política europea, ens va oferir una xerrada molt i molt interessant amb el títol: Parlant (idiomes) la gent s’entén. La Mireia ens va parlar de la seva trajectòria laboral i la seva experiència amb les llengües.

També vam aprofitar l’ocasió per obsequiar les respostes més originals a una enquesta que vam fer als nostres alumnes: Per què t’agrada el CPD de Balaguer? També vam visionar un audiovisual recordant moments d’aquests 10 anys tan plens d’experiències fantàstiques. I no va marxar ningú sense una bossa que vam dissenyar per l’ocasió.

Aquí us deixem unes fotos de l’acte

Audiovisual 10 anys a Balaguer

Gràcies a tots per fer-ho possible!

Comparteix