馃毄Reiniciem les visites guiades

Durant el curs 2020-2021 com a conseq眉猫ncia de les mesures de prevenci贸 i control sanitari adoptades per fer front a la pand猫mia (aforament limitat, neteja i desinfecci贸, ventilaci贸 i dist脿ncia), no es van poder realitzar les visites guiades a la biblioteca de l’escola.

Aquest any hem reiniciat, amb m茅s alegria i il路lusi贸 que mai, el cicle de visites a les instal路lacions de la biblioteca. Despr茅s d’un par猫ntesi obligat d’un any, podem confirmar que les visites guiades han tornat a ser tot un 猫xit.

Al llarg dels dos primers trimestres d’aquest curs hem programat un total de 32 visites. Aquesta xifra ens indica l’alt 铆ndex de participaci贸 i l’inter猫s que ha despertat el servei de biblioteca entre els alumnes i professors.

Alumnes de totes els nivells i idiomes que s’imparteixen a l’EOI han vingut a con猫ixer l’organitzaci贸 dels diferents espais, els serveis que oferim i el seu funcionament.

Amb les visites guiades assolim un doble objectiu: afavorir un 煤s correcte del servei i, tamb茅, promoure el fons documental entre els alumnes de l’escola.

A m茅s a m茅s, els confinaments viscuts per alguns alumnes s’han presentat com una gran oportunitat per repensar l’activitat. Les connexions des de casa han facilitat una nova modalitat de visita on line. Aix铆 doncs, la visita virtual s’ha convertit, tamb茅, en una nova opci贸 per con猫ixer la biblioteca.

Moltes gr脿cies per visitar-nos!

Comparteix