🚩Reiniciem les visites guiades

Durant el curs 2020-2021 com a conseqüència de les mesures de prevenció i control sanitari adoptades per fer front a la pandèmia (aforament limitat, neteja i desinfecció, ventilació i distància), no es van poder realitzar les visites guiades a la biblioteca de l’escola.

Aquest any hem reiniciat, amb més alegria i il·lusió que mai, el cicle de visites a les instal·lacions de la biblioteca. Després d’un parèntesi obligat d’un any, podem confirmar que les visites guiades han tornat a ser tot un èxit.

Al llarg dels dos primers trimestres d’aquest curs hem programat un total de 32 visites. Aquesta xifra ens indica l’alt índex de participació i l’interès que ha despertat el servei de biblioteca entre els alumnes i professors.

Alumnes de totes els nivells i idiomes que s’imparteixen a l’EOI han vingut a conèixer l’organització dels diferents espais, els serveis que oferim i el seu funcionament.

Amb les visites guiades assolim un doble objectiu: afavorir un ús correcte del servei i, també, promoure el fons documental entre els alumnes de l’escola.

A més a més, els confinaments viscuts per alguns alumnes s’han presentat com una gran oportunitat per repensar l’activitat. Les connexions des de casa han facilitat una nova modalitat de visita on line. Així doncs, la visita virtual s’ha convertit, també, en una nova opció per conèixer la biblioteca.

Moltes gràcies per visitar-nos!

Comparteix